Telemark lokalavdeling

Hallo, folkens!

Det er fortsatt liv i Telemark-avdelingen, selv om det var på hengende håret at den formelle aktiviteten ble vedtatt nedlagt på et styremøte i januar i år. Det har nemlig vist seg at det ikke akkurat blir lettere med årene å tromme sammen folk til møter og kjøreturer, og det ser ut til at folk generelt bare får dårligere og dårligere tid. Men døgnet har fortsatt 24 timer for alle, så i utgangspunktet har ingen bedre eller dårligere tid enn andre. Eller for å si det på en annen måte: Man får tid til det man har lyst til!
På den annen side skal det ikke mye arbeid til å "snekre sammen" et par tettskrevne sider, og det er viktig ikke å gape for høyt, men å legge aktivitetene på et nivå som gjøre at arbeidslysten opprettholdes.

Forøvrig ses vi sikkert på Mekketreffet 25.-27. april, og på Landstreffet 20.-22. juni. Mekketreffet er helt topp, og jeg vil prøve å få med meg flere fra Telemark til Krokkleiva denne helgen.

Beste hilsner
Andreas Cleve

Ny informasjon blir lagt ut på denne siden etter hvert som vi har noe nytt å formidle.
I tillegg vil vi sende ut mail til interesserte.

Styret 2010:
Formann Andreas Cleve, Skien tlf. 35 52 30 32
Kasserer: Morten Hansen, Skien, tlf. privat 35 52 24 89 eller 915 55 509.

Mail til lokalavdelingen, trykk her: telemark


Terminliste 2010

15. april

Til Amazon-frelste i Grenland!

 SOSIALT TREFF TORSDAG 15. APRIL

Våren har kommet, og noen har kanskje allerede hatt sin første kjøretur med sin Volvo Amazon (eller annen veteranbil).  Det har vist seg vanskelig å opprettholde en formell Telemark-avdeling av Norsk Volvo Amazon Klubb (NVAK), men vi prøver å holde det gående med et årlig sosialt treff i starten av sesongen.  Det forrige sosiale treffet fant sted 18.5 2009 i lokalene til Grenland Veteranvogn Klubb på Nenset i Skien.
Årets treff avholdes på samme sted.

DATO:               TORSDAG 15. APRIL KL. 1900 (SYV).

STED:                    Lokalene til Grenland Veteranvogn Klubb (GVK) på Nenset i Skien. 
For de av dere som ikke vet hvor klubbhuset til GVK ligger, så kan det beskrives som følger.  Når dere kommer fra Skien mot Porsgrunn på vestsiden av elven, så tar dere til høyre i lyskrysset ved Birger Lie. 10 meter etter krysset tar dere av til høyre inn en port, og dere kommer inn på gårdsplassen foran huset som GVK eier.  Her er det god plass til å parkere bilene.

PROGRAM:          * Vi prater løst og fast om våre kjære Amazoner, og vi utveksler tips og ideer om reparasjoner, vedlikehold, tilgang på deler og andre ting av felles interesse.  Er det fint vær vil vi naturligvis tilbringe en del av tiden utendørs for å besiktige våre klenodier.
*
Vi prater om treff og markeder som det kan være aktuelt å delta på i sesongen som ligger foran oss.  Se eget ark!
*
Det serveres kaffe og brus, foruten pølser m/ lompe. 
Utgiftene dekkes av Telemark-avdelingen av NVAK.

*
Ingen påmelding.

Alle er velkommen, enten man eier en Amazon eller en annen Volvo, eller bare er interessert i Volvo generelt.

Beste hilsner
Andreas Cleve

 

Terminliste 2008

25. - 27. april NVAK’s Mekketreff 2008
I helgen 25. - 27. april er alle medlemmer av NVAK velkommen til å delta på Mekketreffet hjemme hos familien Larsen på Krokkleiva, midtveis mellom Sandvika og Hønefoss. Her vil dyktige Volvo-mekanikere utføre service og enklere reparasjoner på medlemmenes Amazoner til en svært hyggelig pris.
På kveldene er det sosialt samvær. Overnatting kan ordnes. Interesserte bes kontakte verten Arve Larsen på telefon 32 16 06 86 eller 412 78 939.
Se nærmere stedsanvisning og mere informasjon her
 
Terminliste 2007

27. - 29. april NVAK’s Mekketreff 2007
I helgen 27. - 29. april er alle medlemmer av NVAK velkommen til å delta på Mekketreffet hjemme hos familien Larsen på Krokkleiva, midtveis mellom Sandvika og Hønefoss. Her vil dyktige Volvo-mekanikere utføre service og enklere reparasjoner på medlemmenes Amazoner til en svært hyggelig pris.
På kveldene er det sosialt samvær. Overnatting kan ordnes. Interesserte bes kontakte verten Arve Larsen på telefon 32 16 06 86 eller 412 78 939.

19. mai

Bruktmarkedet i Seljord 2007
Det er blitt en tradisjon med et besøk til store brukt- og delemarkedet på Dyrskuplassen i Seljord. I år avholdes markedet lørdag 19. mai, i tiden fra kl. 0800 til kl. 1800.
Oppmøte kl 11:00 hos Jacob Jorkjend i Skien!
Herfra kjører vi i samlet kortesje til Seljord, med beregnet ankomst ca.kl 12:30. Vi får gratis adgang med våre Amazoner. Blir været bra satser vi på felles grilling et egnet sted ute i det fri. Ta derfor med deg grill, grillmat, campingstoler etc.


3. juni

Grenlandsrallyet 2007
Grenland Veteranvogn Klubb avholder det tradisjonsrike Grenlandsrallyet søndag 3. juni. I år går turen fra Skien til Aall på Ulefoss, som i år feirer sitt 200-års jubileum. På Aall vil det være åpent hus og omvisning på dette historiske praktstedet. Merk deg følgende opplysninger om arrangementet.
Påmelding: Til Thor Erik Thorsteinsen, mobil 905 87 295, senest en uke før.
Oppmøte: Parkeringsplassen til firma Biltema på Kjørbekk i Skien.
Tidspunkt: Løpet starter kl 10:00. Det lønner seg å være tidlig ute!
Deltakeravgift: Kr. 200,- for bil (som må være minst 30 år gammel).


22. - 24. juni NVAK’s landstreff på Biri 2007
NVAK’s tradisjonelle Landstreff avholdes i helgen 22. - 24. juni på Stranda Camping på Biristrand i Oppland. Campingplassen ligger på vestsiden av Mjøsa, bare noen kilometer sør for Lillehammer. Deltakerne innkvarteres i campinghytter, eventuelt i medbrakt campingvogn/telt. Campinghyttene blir tidlig fullbooket, så det lønner seg å være tidlig ute. Spørsmål om Landstreffet og bestilling av hytte gjøres til NVAK-styremedlem Pål Magnus Lilleberg på tlf. 957 43 661.


Tidligere arrangerte treff:
denne siden vil du finne endel treff og turer som har vært avholdt i avdelingens regi.