Telemark lokalavdeling - tidligere arrangerte turer og treff

Nye referater legges til på toppen av siden

10. juni, kjøretur til Siljan

Vi var langt mer heldig med denne turen. Strålende solskinn gjorde sitt til at denne turen ble vesentlig bedre.
På dette bildet har vi tatt en stopp i Larvik.

Nok en gang oppmøte hos Jacob Jorkjend, denne gangen kl 18:00. 8 Amazoner med 11 personer om bord stilte opp, derav en som hadde tatt veien helt fra Holmestrand i Vestfold. Været var flott fra start til mål, selv om det blåste en kraftig vind. Vi kjørte i kortesje til Siljan, der vi tok av i retning mot Kvelde. Før Lågendalen fant vi en idyllisk plass ved et vann, og så var det frem med campingstoler, engangsgriller, mat og drikke. Etter at alle hadde spist seg gode og mette og pratet i det vide og det brede, gikk turen videre til Larvik, hvor vi gjorde en stopp i hovedgata nede ved fergekaia. Kortesjen vakte mildt sagt stor oppmerksomhet! Fra Larvik tok vi turen til idylliske Stavern, der vi kjørte en runde rundt i sentrum, før turen gikk videre til Helgeroa, hvor en restaurant ute på moloen fristet til en kaffekopp. Også her ble Amazonene møtt av mange beundrende og nyskjerrige blikk. Fra Helgeroa satte vi kursen strake veien hjem igjen til Skien, dit vi ankom henimot klokken 23:00. Heller ikke denne gangen skjedde det noe uhell med Amazonene, og alle var også denne gangen tilfreds med både opplegget og gjennomføringen.

22. mai, Kjøretur til Seljord

6 Amazoner samlet utenfor Volvo-forhandleren Jacob Jorkjend i Skien.
Kontrastene kunne knapt vært større. Da vi dro fra Skien regnet det, ved Gvarv kom det snø og fremme i Seljord skinte solen.

6 Amazoner med til sammen 10 personer møtte opp hos Jacob Jorkjend kl 10:00 denne lørdagen. Været var langtfra det beste, med både sur vind og sludd (!!!) i luften. Enkelte lurte på om vi i det hele tatt ville komme frem til Seljord med sommerdekk... Undertegnede hadde på forhånd ringt til sjefen for delemarkedet på Dyrskuplassen i Seljord, og det ble opplyst at været i Seljord var ganske bra, med en del sol. Flere tvilte sterkt på denne opplysningen før avreisen. Men da vi kom til Seljord ble vi møtt av både blå himmel og sol, og vi ble værende inne på Dyrskuplassen i et par timers tid. Her hadde man rigget i stand et stort delemarked, og mye interessant og rart var å finne hos de tallrike kremmerne og utstillerne. Deretter kjørte vi ned til Seljordsvannet, hvor vi samlet oss i le av noen båter i opplag på land. Engangsgrillene ble påtent, og pølser og koteletter ble grillet og fortært i raskt tempo. Etter en times tid kjørte vi videre via Flatdal til Notodden, og derfra til Akkerhaugen og Valebø hjem igjem til Skien. Total kjørelengde for turen var vel 20 mil, og uten at et eneste uhell fant sted. Alle var enige om at det hadde vært en hyggelig og vellykket tur!

15. april, etableringsmøte
Møtet ble avholdt 15. april på en lokal kafe, og (kun) 6 medlemmer stilte opp. Årsaken til det lave oppmøtet kan være flere; dårlig vær, tidspunkt, redsel for å bli valgt etc. I forkant av møtet kom det en rekke tilbakemeldinger pr mail og telefon og alle var positive til tiltaket.

Oppmøtet denne første gangen. Kanskje ikke allverdens, men desto viktigere at vi går videre med planene....

Tonen på møtet var svært god og alle de tilstedeværende var enige om å gå videre med planene. Det første punktet på sakslisten var om vi ønsket å gå videre med dette, men det spørsmålet var allerede besvart med selve oppmøtet. Vi gikk så videre med spørsmålet; «Hva ønsker vi?». Ut fra diskusjonen som fulgte kan det trekkes ut følgende tre hovedpunkter:

  • I sommerhalvåret vil vi arrangere kjøreturer lokalt i fylket.
  • I anledning de store Volvo-treffene her i landet vil vi arrangere kortesjekjøring til og fra treffene.
  • Det jobbes videre for å finne et egnet lokale der vi kan møtes en gang i måneden året gjennom.

Et hovedpunkt på møtet var å få valgt en arbeidsgruppe som kan jobbe videre med planene for avdelingen. Alle de tilstedeværende sa seg villig til å være med i gruppen så det problemet ble elegant løst med at vi (demokratisk) valgte oss selv.... :

Arbeidsgruppen for 2004 består av følgende personer (f.v.):

Andreas Cleve, tlf. 35 52 30 32
Kjell H. Salbu, tlf. 915 46 909
Arnt Willy Aardal, tlf. 917 08 448
Kåre Hammerstad, tlf. 35 51 10 24
Geir Danielsen, tlf. 35 53 73 18

Gruppen tar seg av planlegging av aktiviteter og vil svært gjerne høre fra deg om du har synspunkter på driften videre. Aktivitetene de kommende månedene er allerede planlagt. Ta en titt på terminlisten og se om du har anledning til å delta på noe av det som er planlagt for sommeren.

Tilbake til hovdsiden for Telemark lokalavdeling