El-system :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens elektriske anlegg 
Defekt speedometer
Lagt inn av: Sigbod (---.soffk.no)
Dato: June 20, 2007 05:48PM

I fjor høst " brant" en ledning som var koplet fra radioen til lysbryteren opp. Dvs all isolasjon av ledningen gikk med, Mistet dermed lyset. Et hyggeleg verksted på Skei i Jølster ordnet lyset for meg. Oppdaget da dette var ordnet at speedometeret og kilomterteller ikke hadde lyst til å fungere lenger. Har nå tatt bilen ut for sesongen og lurte på om det er noen som har tips på hva jeg bør gjøre /se etter. Sikringer er skiftet i forbindelse med lysproblemet. Ideer mottas med takk

Re: Defekt speedometer
Lagt inn av: Arve Larsen (---.bb.online.no)
Dato: June 20, 2007 11:22PM

Hei,

Hverken speedometeret eller kilometertelleren er elektrisk, så du må nok lete etter en mekanisk feil. Har du sjekket at speedometerwiren ikke er øket, evt om den er festet på speedometeret etter at de (muligens) har hatt den av for å reparere brente ledninger?

Mvh Arve Larsen

Re: Defekt speedometer
Lagt inn av: Arve Larsen (---.bb.online.no)
Dato: June 20, 2007 11:24PM

Hei,

Hverken speedometeret eller kilometertelleren er elektrisk, så du må nok lete etter en mekanisk feil. Har du sjekket at speedometerwiren ikke er røket, evt om den er festet på speedometeret etter at de (muligens) har hatt den av for å reparere brente ledninger?

Mvh Arve LarsenDitt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.