Warning: unserialize(): Error at offset 42 of 46 bytes in /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/common.php on line 903 Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/mods/bbcode/bbcode.php on line 217 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/common.php:903) in /run/tmp/tpl-classic-header-e7490bc519a592f6d58fed7a77cfa712.php-stage2 on line 5 Teppelagt Amazon..
Interiør :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens interiør. 
Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: Pernille (---.vhutv.com)
Dato: August 29, 2011 10:51AM


Re: Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: Arve Larsen (Moderator)
Dato: August 29, 2011 12:10PM

Hei Pernille,

disse teppene er kjempefine, god kvalitet og fin passform. dessuten fås de i forskjellige farger. Men ettersom du ikke har gummimatter må du være ekstremt påpasselig med å tørke og lufte. Filten i bunn er like bra på å holde på fuktigheten som en svamp, og med fuktige filtmatter går det ikke lang tid før bunnen må slipes på ny. Jeg anbefaler å legge gummimatter som går opp langs kantene (slik som de originale) under teppene, men oppå filten.

Mvh Arve Larsen

Re: Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: Pernille (---.vhutv.com)
Dato: August 29, 2011 01:27PM

Er også litt skeptisk til filten, har lagt et lag skumplast( parkettunderlag) i bunnen, filten er limt til teppene. Selve mattene med filt er lagt slik at de kan enkelt løftes ut, særlig aktuelt for vinterlagring, slik at alt får tørke.

Bilen er heldigvis nesten tett..

Men, er enig at her må det følges godt med..

Re: Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: Arve Larsen (Moderator)
Dato: August 29, 2011 01:53PM

Hei igjen Pernille.

Det er bra du er oppmerkosom på faren. Filt av samme type du nå benytter skal jo også være under gummimattene, så det er intet feil med filten. Det er bare å sørge for at den holder seg tørr.

Det er også bra at bilen din en nesten tett. Det finnes vel ikke så mange Amazoner som er helt tette, i alle fall ikke over lange perioder, jfr front- og bakrutepakninger som krymper etter hvert......

Dessuten har du funnet ut av problemet med å legge ut bilder på forumet, da går jeg ut i fra at også andre som klager på vanskeligheten av dette finner ut av det. Som tidligere nevnt, det finnes grunner til at det ikke er bare, bare å legge ut bilder, det er alltid noen som ikke forstår hva som kan legges ut og hva vi absolutt ikke ønsker skal legges ut på våre sider.

Når det er sagt; bilder og skriving: Hva med litt stoff til AmazonPosten?

En annen sak: Du nevner originaliteten mht teppene. NVAK har som formålsparagraf å "ta vare på alle Volvo Amazon, uansett stand og ombygning". Dersom alle hadde hatt like biler, originale, modifiserte eller ombygde ville mangfoldigheten og tidenes forskjellige trender være visket bort. Det ønsker ikke vi; gjør som du selv vil med bilen din, bare sørg for at den ikke ender som skrapmetall du får kr. 1.500,- statlige midler for.

Mvh Arve Larsen

Re: Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: ODIN (---.bb.online.no)
Dato: August 29, 2011 03:54PM

Arve Larsen Skrev:
-------------------------------------------------------
> NVAK har som formålsparagraf å "ta vare
> på alle Volvo Amazon, uansett stand og ombygning".
> Dersom alle hadde hatt like biler, originale,
> modifiserte eller ombygde ville mangfoldigheten og
> tidenes forskjellige trender være visket bort. Det
> ønsker ikke vi; gjør som du selv vil med bilen
> din, bare sørg for at den ikke ender som
> skrapmetall du får kr. 1.500,- statlige midler
> for.
>
> Mvh Arve Larsen

AMEN smileys with beer

Re: Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: Pernille (---.vhutv.com)
Dato: August 30, 2011 12:25PM

Jeg mener nok fortsatt at forumet er for krøkkete..og dermed lite bruk. Det burde vært noen daglige Amazondrypp her i tillegg til medlemsbladet et par ganger i året..er jo >1000 medlemmer?

Men nå har det vært flere innlegg på et par dager, enn de foregående månedene tilsammen.. så det er håp?

Så kanskje de som har funnet ut av bildebruken kunne døttet inn noen bilder/ord avogtil..til nytte og glede. Mottoet må være at ikke noe innlegg/tema er for lite

ellers, bilen brukes jevnlig..som nr 3 bil. Og den er nok bare NESTEN tett ja, men var værre når jeg kjøpte den.

Re: Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: ODIN (---.bb.online.no)
Dato: August 30, 2011 03:21PM

Pernille Skrev:
-------------------------------------------------------
> ellers, bilen brukes jevnlig..som nr 3 bil. Og
> den er nok bare NESTEN tett ja, men var værre når
> jeg kjøpte den.Jeg bruker min som nr 1 bil... og innser att det kommer en dag hvor den er utslitt.

Re: Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: Tor (90.149.33.---)
Dato: September 17, 2011 04:54PM

Ang svar til Pernille. Hva menes med dette:
Dessuten har du funnet ut av problemet med å legge ut bilder på forumet, da går jeg ut i fra at også andre som klager på vanskeligheten av dette finner ut av det. Som tidligere nevnt, det finnes grunner til at det ikke er bare, bare å legge ut bilder, det er alltid noen som ikke forstår hva som kan legges ut og hva vi absolutt ikke ønsker skal legges ut på våre sider.

Har webmaster noen eksempler å vise til her, eller er dette basert på god fantasi?

Et annet spørsmål er: Hva menes med ikke ønskelig på "våre sider", styret eller medlemmene?
Og hvorfor ligger ikke kjøp og sal på forsiden av diskusjonsforum som på andre nettsider?

Håper at ikke disse sprømålene tas personlig opp!

Re: Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: Arve Larsen (Moderator)
Dato: September 18, 2011 09:10AM

Hei Tor,

takk for mange, gode svar i det siste. Og dersom jeg hadde tatt det personlig hadde jeg tatt en telefon til deg. Men ikke tenk på det. Jeg hadde også regnet med å treffe deg på Ekeberg i går, men så skjedde ikke. Vi får slå av en prat en annen gang.

Jeg er ikke web-master, men jeg kan likevel svare på noe av det du spør om.

I tiden før vi fikk filter ble vi bombardert av spam-mails. Ikke menneskeskapt spam, men gjort av maskiner programmert for å ødelegge seriøse forum, f.eks.

Dette forsvant da brukerregistrering og koder ble innført.

Det er også noen som har lagt inn pornobilder og annet rask som ikke var nyttig for forumet vårt. Det var også en form for trakassering en tid, og useriøse utsagn om det ene og det andre. Det gikk med masser tid til å fjerne skitten igjen.

Det er ovenstående som menes med "ikke ønskelig".

Innlegg fra medlemmer, negativt kritikk eller ei, blir nok ikke redigert bort. Det skal, slik situasjonen er i dag med filter og koder, mye til for at et innlegg fjernes manuelt.

Når det gjelder kjøp og salg, om dette skal legges til forsiden, skal ikke jeg legge meg borti, men jeg regner med at web-master har lest oppfordringen. Meningen ved å dele de slik det opprinnelig var gjørt var å ha en nogenlunde ren forside, (om det er det korrekte uttrykk), slik at brukerne kunne klikke seg fram etter sin kategori, uten først å ha måttet gå gjennom alle andre kapitler. Men også Diskusjonsforumet lå "gjemt" fra starten av, og det har vel fungert veldig bra med legge det på forsiden.

Mvh Arve Larsen

Re: Teppelagt Amazon..
Lagt inn av: Tor (90.149.33.---)
Dato: September 18, 2011 05:02PM

Slik jeg forstår det, er det vel best å vente og håpe på endringer her, og jeg skal ikke mase. Som sagt, jeg vet at slikt tar tid!

Men jeg vil fremdeles påstå at ting må gjøres mye enklere, og det filteret du snakker om, kan trolig legges inn slik man slipper å surre med dette gjentatte ganger, da det ikke alltid lykkes.

Jamfør forumet på Amasonklubben i Sverige....
Her går tingene nesten av seg selv......

Jeg tror brukerne her er ganske spesifikke, og jeg tror neppe hvem som helst vil ha interesse av å søke opp dette forumet og ha glede av å gjøre noe sprell!

Om det blir vansklig å overføre mye av det gamle forumet til nytt, kan vel dette gå parallelt med det nye i en periode, som et lite oppslagsverk?

Og det er nok ytterst får som går lengre tilbake enn et år...?

Det som lever lengst av innelegg er uansett det som står på papir – A-posten.

For å øke gleden med Amazonklubbens nettside, bør man nok ta en full oppgradering på hovedsiden også. Her kan man ha en fin desingn, Spør meg gjerne, jeg kjenner mange som sikkert kan ta et oppdrag på kveldstid.
Ellers har vel Vegard kontroll på det også?


Når man først gjør endringer, bør det gjøres skikkelig!
Igjen, dette er kun innspill til forbedringener!

Om ingen er ening med meg så godtar jeg at jeg tar feil. Det har skjedd før, husker en gang i fjor, men jeg husker ikke hva de var?smiling smileyDitt navn: 
Emne: 
Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/mods/spamhurdles/captcha/class.captcha_base.php on line 7 banner class does not have character P defined in its font.