Mekketips :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om diverse mekketips til Amazon. 
Hjemmelagde Innerskjermer
Lagt inn av: Eldar Novak (---.bb.online.no)
Dato: November 21, 2011 12:37AM

Jeg vet det finnes ett finskt alternativ Lokari http://www.volvotips.com/wp-content/uploads/Lokari_splash_screen_wing_protection_rust.jpg i både aluninium eller plast. Til forskjermene og baksjermene på amazonen. Men det finnes også ett annet alternativ: hjemelaget!
Man tar det man har. poenget er å hindre salt og annen dritt å slynge rundt i skjermene. Jeg brukte Grunnmursplast fra icopal.man trenger nesten 1,5m.
Jeg delte plasten så på langs slik at den ble 0,5m. bred. Så tok jeg noe 3mm.fladtjern ca.30mm.bred.(3X30) lagde så bøyler inne i skjermen,
det første i bakre feste til støtfanger, det andre i hullene til bremsekraftforsterker, det tredje i toppen av torpedoveggen,
der måtte jeg bor hull og det siste festet er skvettlappfestet. på begge langsidene klippet jeg inn hakk, ca. 3 knast eller 6cm. ett hakk for hver 6. knast.
Hakkene er for å kunne krumme den stive plasten litt.så var det bare å skru fast plast i de 4 bøylene, jeg brukte litt store skiver for å få bedre feste i plasten.
La plasten gå så langt ned i forkant og bakkant som mulig.http://www.steamantirust.no/lokariskjerm.jpg Jeg har sjekket om den tåler noe høy hastighet, amazonen går ikke særlig fortere enn 80kmt. og plasten sitter.
Men det blir spennende å se om de hjemmelagde innerskejrmer tåler is, snø og mange minusgreder. http://www.123hjemmeside.no/u/i48004723._szw1280h1280_.jpg.jfifSe fler mekketipsOppdatert 1 gang(er). Siste gang oppdatert 11/21/2011 12:43AM av Eldar Novak.

Re: Hjemmelagde Innerskjermer
Lagt inn av: ODIN (---.bb.online.no)
Dato: November 26, 2011 02:34PM

Flott tipssmileys with beerDitt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.