Karosseri :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens karosseri. 

Gå til side: Forrige12
Gjeldende side: 2 av 2
Resultater 31 - 36 av 36
9 ***years ***ago
Pernille
Er ny i dette "gamet" men tenkte å bidra litt til aktiviteten her med å legge inn noen bilder av min grønne Amazon 1970, som er "ny" i Bergensområdet. Anser meg som gjennomsnittlig databruker, men legge inn bilder direkte får jeg ikke til.. Prøvde da med å maile bilder/innlegg til den link som er på bruksanvisning til diskusjonsforum, da havner mail hos Redaktør i Amazon forum.. (som forsåvidt
Forum: Øvrig Amazon
9 ***years ***ago
Pernille
Er ny amazon eier, og har ikke fått fått forsket så mye, Bilen er vinterlagret et sted hvor man ikke kan skru.. Men, jeg hadde tenkt et raskt "gerilja-angrep",og ta av en forskjerm..evt front plate for litt pussing.. Noe jeg bør vite? Må støtfangerne av? Spes verktøy jeg må ta med? Innbiller meg det er en kjapp jobb, men noen tips i forkant slik at man er forberedt er ikke dumt.
Forum: Karosseri
9 ***years ***ago
Pernille
Er i hvertfall på 3, rekker ikke bruke 4. før lyden er borte! Når man har kjørt et stykke så kmmer og går lyden før den forsvinnrr.. Om bilen blir brukt daglig er det ikke noe problem.
Forum: Drivverk / hjuloppheng
9 ***years ***ago
Pernille
..når bilen har stått en uke eller så, så hviner det godt i gearkassen før den er kjørt et par minutter, deretter roer det seg. Ny olje på kassen, uten at det endret noe, Ellers virker den OK, litt treg å få i første avogtil.. Burde jeg bekymre meg eller er det bare å kjøre?
Forum: Drivverk / hjuloppheng
9 ***years ***ago
Pernille
Er ny Amazon eier siden i sommer, og har nok mer greie på båt enn bil. Noen tips for vinterlagring? Står i luftig/kald garasje,og lagt på pustende presenning, og en fuktsamler inne i bilen.Ny olje på motor. Noe annet man burde tenke på?
Forum: Øvrig Amazon
9 ***years ***ago
Pernille
Fremstolene på min 70mod ser helt like ut,dvs hendel for vippe frem rygg er på venstre side på begge. Er dette riktig, eller er et sete blitt byttet? Kan jeg bare bytte om, høyre sete litt fastere i polstringen.
Forum: Interiør
Gå til side: Forrige12
Gjeldende side: 2 av 2

This forum powered by Phorum.