Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/include/forum_functions.php on line 71 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/include/forum_functions.php on line 71 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/include/forum_functions.php:71) in /run/tmp/tpl-classic-header-e7490bc519a592f6d58fed7a77cfa712.php-stage2 on line 5 ***Show all posts by user
Karosseri :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens karosseri. 

Gjeldende side: 1 av 1
Resultater 1 - 4 av 4
11 ***years ***ago
Thomas Holgersen
Hvor kan jeg få kjøpt øyelokk som går nedover? Ikke som stikker rett frem, men heller nedover. Ser enkelte som har det, men må det kanskje modifiseres selv?
Forum: Karosseri
11 ***years ***ago
Thomas Holgersen
Tja, om ikke av blekk, så hvertfall noe blikk-greier. Kan nok åpnes med boksåpner, hehe. Ok, takk for svar, håpte kanskje det var noen annen lur måte å skifte på, har kikka litt på pris, og de var jo ikke akkurat billige. Men skal sjekke linkene som ligger her ja
Forum: Motor - Original
11 ***years ***ago
Thomas Holgersen
Har en -66 B18 Amazon, som jeg skulle ha skifta luftfilter på. Har kikka, og kan aldri tenke meg at luftfilter "boksen" kan åpnes, men er det noe tjuvtriks, eller må jeg bytte hele greia? Hvor får jeg kjøpt det i så tilfelle? Takker masse for svar!
Forum: Motor - Original
12 ***years ***ago
Thomas Holgersen
Hei, og takk for svar. Da har jeg bestilt gangster cap uoriginal Men så er jeg på jakt etter sjalusi, nå er jeg nokså fersk innen amazon, men er det noe som er umulig å få tak i? har kikka litt rundt på nettet, men har ikke funnet noe. Noen tips?
Forum: Karosseri
Gjeldende side: 1 av 1

This forum powered by Phorum.