Warning: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead in /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/mods/bbcode/bbcode.php on line 217 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/include/forum_functions.php on line 71 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/include/forum_functions.php on line 71 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/mods/bbcode/bbcode.php:217) in /run/tmp/tpl-classic-header-e7490bc519a592f6d58fed7a77cfa712.php-stage2 on line 5 ***Show all posts by user
Interiør :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens interiør. 

Gjeldende side: 1 av 1
Resultater 1 - 17 av 17
13 ***years ***ago
Trond

Forum: Bremser
13 ***years ***ago
Trond
Skal montere baklys på nylakka bil. Måtte tilpasse selve lampeplata, for å få den til å ligge fint og jevnt. Når jeg tar på glasset, så vil pakningen ikke tette rundt mot karosseriet. Har ny pakning - helt lik originalen. Når jeg monterer den gamle pakningen, blir det akkurat like dårlig. Må pakningen beskjæres? noen som har erfaring? -trond
Forum: Karosseri
13 ***years ***ago
Trond
Noen som vet om sitteputene på framstolene "heller" litt inn mot senter av bilen. Kjøpte nye trekk hos veteranprodukter, og leverte stolene inn til møbeltapetserer for å få laget nye litt fastere puter, og få stolene trukket på nytt. Men begge sitteputene ser ut til å "helle" litt innover mot senter på bilen. Er dette korrekt?
Forum: Interiør
13 ***years ***ago
Trond
Noen som har gode tips på hvordan en kan rette ut småbulker i pyntelistene?
Forum: Karosseri
13 ***years ***ago
Trond
Har silikonen den "stikkende lukta" , må den ikke brukes. Dette er eddiksyre, og er veldig korrosivt!!
Forum: Karosseri
13 ***years ***ago
Trond
tenker å senke min amazon 30mm med lesjøfors senkesett. Må en justere cambervikelen etterpå, eller holder det med de originale shimma? Noen som vet?
Forum: Drivverk / hjuloppheng
13 ***years ***ago
Trond
Se på www.ipdusa.com eller kgtrimning. De selger krengesett. De fra ipd er litt kraftigere bygget, men jeg vet ikke noe hva som er best. Kommer vel lit an på bruken. Kanskje noen andre som har erfaring..?
Forum: Drivverk / hjuloppheng
13 ***years ***ago
Trond
-Takk for godt svar
Forum: Karosseri
13 ***years ***ago
Trond
Hei. Monterer bliklys framme, og har nye gummikåper. Er i tvil om lyktesargen skal presses på innsiden av gummileppen på gummikåpen sammen med glasset, eller om lyktesargen skal ligge utpå. Noen som vet?
Forum: Karosseri
15 ***years ***ago
Trond
Tusen takk for gode tips!! Går nok for løsningen med å lage nytt selv. Kommer nok noen bilder etterhvert
Forum: El-system
15 ***years ***ago
Trond
Ingen som har noen tips? Er det sælig smart å sette et 40 år gammelt ledningsnett i en totalt nyoppusset bil...
Forum: El-system
15 ***years ***ago
Trond
Min 69mod to-dørs amazon skal hellakkeres. I denne forbindelse sliter vi litt med tilpassingen av bagasjeromslokket. Det er ingen tegn til synlige skader eller skjevheter. Men skal luka ligge litt "over" baksjermene, og ikke gå jevnt med som på moderne biler. Kunne noen vært så snille og sendt meg noen bilder som viser overgangen mellom luka og karosseriet? Helst rundt hele luka, og opp mot
Forum: Karosseri
15 ***years ***ago
Trond
Totalrestaurerer min amazon69 mod. Vil ha nytt ledningsnett til denne. Vet noen om noen som selger dette nytt, eller må jeg belage meg på å lage dette nytt selv? Kom gjerne med tips!
Forum: El-system
18 ***years ***ago
Trond
Hei! Jeg holder på med en totalresturering av min skjønnhet, en Amazon 121 69mod. I den forbindelse har jeg ønsker om å " skremme" opp motoren en del. har en B20 med to SU'er (fra en feltvogn) i bilen nå. Jeg har planer/ønske om å få en motor på så nært så mulig 150hk. Et solid bunndrag, jevn motorkarakteristikk, og en fin jevn gange. Er dette mulig? Må innrømme at jeg blir litt
Forum: Motor - uoriginal
16 ***years ***ago
Trond
i forbindelse med totoalrenovering av min 69mod, kunne jeg godt tenke meg o gjene store deler av understellsmassen. Den er gammel, tørr og full av spikker. Til nå har jeg brukt en gammel kjøkkenkniv som jeg fører under, og brekker av flakene med. Dette tar tid, og er strevsomt. Hart noen tips om hvorden det kan gjøres enklere?
Forum: Karosseri
17 ***years ***ago
Trond
Min amazon er en todørs 69mod sedan. Jeg har strippet bilen min totalt og holder på å gjør den klar til hel lakkering. Det eneste som gjennstår er pyntelistene under siderutene bak. Ser at det er noen hvite plastplugger på innsiden, men listen vil ikke av, selv om jeg trykker på dem. TIPS???
Forum: Karosseri
18 ***years ***ago
Trond
Jeg skal snart igang med en totalrestaurering av min amazon 69. i den anledning onsker jeg å noen små modifikasjoner som jeg helst ønsker at ikke skal kunne ses. Det gjelder f.eks lydisolering. Jeg bruker amazonen nokså aktivt, derfor ønsker jeg å lydisolere den noe mer,så jeg lurer på om noen har noen tips/erfaring med lydisolering?
Forum: Karosseri
Gjeldende side: 1 av 1

This forum powered by Phorum.