Mekketips :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om diverse mekketips til Amazon. 

Gjeldende side: 1 av 1
Resultater 1 - 4 av 4
11 ***years ***ago
Tertit
Tusen takk for svaret,dette var til stor hjelp
Forum: Øvrig Amazon
11 ***years ***ago
Tertit
Hei Har fått tak i et par SU forgassere men vet ikke hva slag.det enest jeg kan finne av info er på en liten metall plate som er skrudd fast på toppen av forgasseren med teksten: VOLVO 237553 IMP AUD552R 349. kan noen hjelpe meg? Er det noen som vet hva slag motor B18 eller B20 disse har sittet på? Veldig takknemlig viss noen kan svare på dette.
Forum: Øvrig Amazon
13 ***years ***ago
Tertit
Hei igjen Svarer nå på mitt eget spørsmål. skrudde ut tankmåleren og satte tanken på hodet for at det som eventuelt var igjen i tanken skulle renne ut, tanken sto slik i ca. 1 uke. Da var den også blit tørr, tok en gummiklubbe og banket lett og foriktig runt på tanken slik at dritten løsnet, deretter brukte jeg trykkluft til å blåse ren tanken. dette funka bra. PS.Bruk bensinfilter.
Forum: Mekketips
13 ***years ***ago
Tertit
Hei Har en 68 mod. P120. Den har stått stand by i 19 år, så det som var igjen på bensintanken minte mer om illeluktende leire enn bensin, så den må skylles godt det skjønner jeg, men er det noen som har renska tanken og har noen tips så hadde det vert fint. På forhånd takk.
Forum: Mekketips
Gjeldende side: 1 av 1

This forum powered by Phorum.