Drivverk / hjuloppheng :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens drivverk - Clutch, girkasse, mellom- og bakaksel, samt hjuloppheng og hjul. 
Spoke-felger på Amazon
Lagt inn av: larseki (---.eidsiva.net)
Dato: April 27, 2010 09:48PM

Har et sett Spoke-felger som er 5x114,3 og slik sett passer på min 1969 Amazon. Bak funker det helt greit, men foran tar de innpå kalipperne dersom jeg ikke legger mellom skiver før jeg setter felgene på. Spørsmålet mitt er om forstillinga tåler disse spoke-felgene? Det blir jo endel breiere sporvidde (men bygger ikke utenfor skjermene), og kanskje for stort press på boltene? Har sett andre som har spoke-felger på Amazon, så regner med noen har et seriøst svar på spørsmålet mitt.

Re: Spoke-felger på Amazon
Lagt inn av: Marius Amazon (---.223.9.46.customer.cdi.no)
Dato: March 11, 2012 04:19AM

Hei skaffet meg crom spoke felger til å ha på vintern, å skulle legge om,da skjedde akkurat det samme til meg bak funket å fram tok borti kalipperne,sto lenge å knotet da jeg fant ut at to av felgene bygget lengre ut,sikkert for å få plass til kallipere ikke vet jeg ,byttet om å funket som bare f... smiling smileyDitt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Warning: define(): Argument #3 ($case_insensitive) is ignored since declaration of case-insensitive constants is no longer supported in /customers/f/c/7/cdajrrpu8/webroots/r510779/misc/phorum/mods/spamhurdles/captcha/class.captcha_base.php on line 7 banner class does not have character C defined in its font.