Øvrig Amazon :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazon som ikke passer inn i de andre fora. 
amazonposten
Lagt inn av: stein øverby (---.bb.online.no)
Dato: January 11, 2011 05:21PM

jeg har ikke fått amazonposten siden i sommer. har det ikke kommi noen seinere?

Re: amazonposten
Lagt inn av: Amazon121 (---.bb.online.no)
Dato: January 12, 2011 12:10AM

Hei alle medlemmer i Amazon Klubben.Ved siste utsendelse av AmazonPosten som kom til dere rett før jul eller i romjulen viser det seg at det kan ha skjedd en pakke feil fra de som sender ut bladet for oss.

Vi har i det siste mottatt 4-5 henvendelser fra medlemmer som har mottatt to giroer eller flere i sin forsendelse. En til seg selv og de andre til andre medlemmer. Vi har også fått noen som etterlyser bladet, så vi er litt redde for at det kan være flere en de 4-5 stykker som har sagt i fra som har fått flere giro med bladet.Så vi ber de av dere som ikke allerede har sagt i fra at de har mottatt flere giroer, om å si i fra til oss. Er det flere vil vi gjerne vite det, slik at vi får ryddet opp i dette og at alle får bladet sitt i posten.

De av dere som ikke har mottatt blad med giro for 2011 medlemskap kan også gi oss beskjed slik at vi får sendt ut til dere alle samme.

Dere kan svare på denne e-post adressen.Mvh styret i Norsk Volvo Amazon KlubbBengt Lybekk

Rune Hallberg

Håkon Frogner

Arve Larsen

Andreas Haugen

Johan Øvrum.Ditt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.