Rogaland lokalavdeling

Rogaland lokalavdeling ble startet sommeren 1997. Det ble da satt opp invitasjon til en søndagstur hos Volvo-forhandlerne på Forus og på Bryne, samt hos Biltema i Sandnes. Det møtte ialt 22 biler, herav 18 Amazoner. Det er pr. i dag ca. 55 medlemmer som er med i Norsk Volvo Amazon Klubb i Sør-Rogaland, og av disse deltar ca 30 i lokalavdelingen. På møter plerier det å komme 15 - 20 personer hver gang, så det er tydelig at avdelingen er "liv laga".

Vi har ingen faste møtedager hver måned, men pleier å ha 2 - 3 møter på våren og 2 - 3 på høsten. I tillegg har vi hvert år en søndagstur (familieutflukt) i juni. Noen vil kanskje mene det blir lite kjøring blant aktivitetene, men vi har hvert år hatt minst et av møtene som garasjetur, hvor vi har besøkt Volvo-entusiaster underveis. Dette har vært svært populære turer, og på en av dem deltok hele 25 personer. Vi prøver å arrangere møtene på forskjellige steder slik at de med lang vei ikke skal behøve å kjøre like langt hver gang.
Avdelingens første tur sommeren 1997. 18 Amazoner stilte opp.

Det er ikke bare Amazoner som blir diskutert på møtene. Det har ofte vært film- eller videovisning fra Volvotreff i Norden, og det er eiere av både PV, P1800 og 164 som deltar på våre møter. Du er ikke nødt til å ha gammel Volvo for å komme til oss. Har du interessen for Volvo er du like velkommen om du kommer i annen bil, eller på sykkel for den saks skyld. Vi sender ut et skriv i forkant av hvert møte/treff, andre prøver vi å nå gjennom denne siden.

Garsjebesøk hos medlem på Nærbø, april 1999.

Det sendes ut email når det er noe nytt fra lokalavdelingen. Gå inn i mailinglisten i menyen til venstre og følg instruksjonene videre.

Mail til lokalavdelingen, trykk her: rogaland