Tekst & foto: Arve Larsen

Den første tirsdagen i hver måned er det møtekveld på Strømmen klokken 1900. Møtestedet er Motor-muséet, som ligger i underetasjen og på baksiden av Strømmen Storsenter. NVAK's lokalavdeling i Oslo/Akershus ønsker da alle interesserte hjertelig velkommen. Det er ingen betingelse at man bor i eller tilhører Oslo/Akershus, her er alle like velkommen.

Lokalavdelingen satser på tema-kvelder hvor vi tar opp forskjellige saker. Det være seg Amazonen generelt, reparasjonstips, deletil-gjenge-lig-het og annet. Vi ønsker stadig innspill fra våre medlemmer, enten det er forslag til temaer, treff, kjøreturer diskusjoner eller annet av interesse. Innimellom prat og diskusjoner, (av den hyggelige sorten) blir det tid til kaffe, brus og litt godt å bite i. Som regel er vi ferdige i ti-tiden, men det er opp til enhver både når man ønsker å komme og å gå. For å spe på kassa har vi litt lotteri, dog uten kjøpetvang, men med fine ge-vinster. De som møter opp har også anledning til å beskue muséets utstilling gratis på klubbkveldene i den tiden vi er der.

Antallet som møter opp har vært varierende, fra ca femten til noen-og-tredve, men det dukker stadig opp nye fjes ettersom det blir kjent blant våre medlemmer at vi tilbringer denne tirsdagskvelden nettopp her. Men det er nok av plass, og foreløpig behøver ingen være redde for å ikke få sitte. Dersom du har noe å bidra med som du er villig til å dele med oss andre med felles interesser så skal du ta kontakt med Svein Warberg på tlf. 22 19 17 75. Vi har tilgang til både video, TV, overheadprosjektor og konferansetavle.

Husk første tirsdag hver måned, da legger du kursen til Strømmen!