Motor - Original :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens motor i original utgave 
Forgassere på BV
Lagt inn av: A.Singstad (---.mil.no)
Dato: April 21, 2004 01:15AM

Har to SU HS-6 forgassere som har vært brukt på BV og tenkt å montere dem på en B20 hvor jeg i dag har enkel Stromberg. Må jeg da endre på fordeler? Tydeligvis intet vakuumuttak på SU-forgasserne. Er det andre ting en bør tenke på ved å endre slikt oppsett?
Hvis en sammenligner de SU forgasserne jeg har med servicemanual så har mine to utganger på toppen av flottørkammer mot et i bøkene. Hva er forskjellen?


Re: Forgassere på BV
Lagt inn av: h5506 (---.bb.online.no)
Dato: May 25, 2005 12:53AM

Du får ikke så mye ut i hk ved bare montere su forgassere på en B20 motor.Jeg ville byttet kam også hvis det er effekt du er ute etter.Hvilet a.u.d nr er det på su forgasserene det står med liten brikke på flotørkammerene. det nr forteller hvilken type su forgassere du har. f eks aud 277

mvh Bjarte


Re: Forgassere på BV
Lagt inn av: h5506 (---.bb.online.no)
Dato: May 25, 2005 01:05AM

Hvis du har to utak på flotørkammeret er den ene tilførsel og den andre retur.Du kan bytte toppen på flotørkammeret til en su forgasser med enkelt rør .Når det gjelder fordeler er det mulig å bruke den fordeleren du har men da må du montere vakum på innsuget .Dette for og få riktig tenningskurve .Eller du kan skaffe en fordeler uten vakum fra en felt/beltevogn og montere
mvh Bjarte.
Ditt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.