Motor - uoriginal :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens motor i uoriginal utgave - trimming ol. 
motor for varm
Lagt inn av: alex (---.network.itconnect.no)
Dato: June 14, 2006 01:33AM

heij..har et spørsmål om hele kjølemekanismen..har vel gjort en stor tabbe og bare hatt vann i motoren, dette er vel forklaringen på hvorfor motoren blir overopphetet ?...hadde vann på i utgangspunktet for og sjekke etter lekkasjer...og startet for og teste..termostaten er det ikke feil med ihvertfall..bare lurer..skal prøve med kjøleveske imorgen...=P

Re: motor for varm
Lagt inn av: Arve Larsen (---.bb.online.no)
Dato: June 14, 2006 11:33PM

Hei,

at du bare har hatt vann på spiller ingen rolle. Har du sjekket at vannet sirkulerer inni blokka? Så du er sikker på at vannkanalene ikke er tette? Og du er sikker på at det ikk er luft i systemet? Dersom du også er sikker på at termostaten er OK bør du sjekke radiatoren. Det er ikke noe ukjent fenomen at radiatoren "gror igjen" innvendig etter mange års bruk. I så fall må du bytte til en frisk radiator, eller bygge inn nytt register i rammen til den radiatoren du allerede har.

Mvh Arve LarsenDitt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.