Bremser :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens bremser. 
Lys lyser på dasj bordet
Lagt inn av: frosten (---.bb.online.no)
Dato: February 26, 2005 06:49PM

Plutselig kom det eit raut stort lys på dasj bordet. kva kan det vere det er ikkje oljelampa eller ladde lampa??

frode

Re: Lys lyser på dasj bordet
Lagt inn av: Arnt Willy Aardal (---.bb.online.no)
Dato: February 28, 2005 09:23AM

Du sier ikke hvor på dashbordet den røde lampen er tent, men jeg antar det er varsellampen for bremser. Årsmodell 69 og 70 har en rød varsellampe på siden av dashbordet, like over bryteren til vindusvirker/spyler. Denne skal lyse når håndbrekket er trukket til, men den skal også lyse når en av bremsekretsene mister trykket.

Dersom du nylig har luftet bremsene (etter bytte av calliper, hjulsylinger etc.) kan det være at varselbryteren er aktivert som følge av dette. Trekk av ledningen på undersiden av 6-veis kontakten i motorrommet. Slukker lampen nå ligger feilen i en av bremsekretsene. Dersom tenning av lampen er foranledet av bremselufting ol. kan kontakten skrues ut og et par - tre pump på bremsepedalen vil bringe stempelet tilbake til midtstilling. Skru så tilbake kontakten og sett på ledningen. Lyser lampen fortsatt ligger feilen fortsatt i en av bremsekretsene og videre feilsøk er påkrevet.Ditt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.