Karosseri :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens karosseri. 
Panser
Lagt inn av: Britta K. Bergersen (---.bb.online.no)
Dato: November 10, 2005 10:15PM

Etter siste oljeskift vil ikke panseret lukke seg ordentlig igjen igjen. Det virker som om fjærene er helt i orden, har også prøvd å stille på knotten som låser det, men ingenting ser ut til å virke. Er det noen som har en løsning på dette?

Re: Panser
Lagt inn av: Arve Larsen (---.bb.online.no)
Dato: November 10, 2005 10:27PM

Hei,

Har du forsøkt å dytte panseråpnerwiren tilbake? Det er ikke noe ukjent fenomen at den må ha litt eksra hjelp for å returnere.

Du kan også forsøke å ha på litt rustløser og deretter smøremiddel i selve låsemekanismen i frontstykket. Der skal det også sitte en returfjær.

Dersom selve wiren går tregt i strømpa kan det skyldes at den har en knekk et eller annet sted, og den kan man kanskje rette opp. Evt er det kanskje rust og dritt inni strømpa slik at dette hindrer wiren å løpe ledig. I så fall er det en fordel å bytte wire fremfor å smøre opp inni. Dette fordi en slik smøring vil bli treg når det blir kaldt, og du vi få problem både med åpning og lukking av panseret.

Mvh Arve LarsenDitt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.