Karosseri :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazonens karosseri. 
Lakkering
Lagt inn av: aLEX (---.3c.isk-tv.no)
Dato: April 29, 2005 12:53AM

Heisann...har tenkt og lakkere amazonen min. Bare lurte på om noen av dere har gjort dette. (Hellakkering) lakkering innvendig, utvendig og motorrom. Bare Ca pris så jeg har noe og gå etter grinning smiley

Re: Lakkering
Lagt inn av: Arne T. Grønstad (---.82-134-55.bkkb.no)
Dato: April 30, 2005 04:58PM

Hei Alex,

Det er vanskelig å anslå noen ca. pris på totallakkering (innvendig+utvendig). F.eks. vil profesjonell lakkering være langt dyrere enn "garasje lakkering". Innvendig lakkering krever demontering/montering av alt utstyr osv., og det blir en stor ekstra kostnad hvis lakkereren også skal gjøre denne jobben. Det er ofte grunnarbeidet som tar tid, så hvis du har kompetanse til å gjøre grunnarbeidet selv kan du spare mye penger.

Jeg har hørt om en person som leverte ferdig strippet chassis til profesjonell lakkerer og betalt kr. 60.000, dog er dette det dyreste eksemplet jeg har hørt om. Prisene varierer veldig mye, men du må nok regne med minimum kr. 20.000 for en profesjonell lakkeringsjobb.

Det beste rådet jeg kan gi deg er å forhøre deg hos en del lakkeringsverksteder i nærheten av der du bor og be om et fastpris-tilbud.

mvh.
Arne

Re: Lakkering
Lagt inn av: Esp1 (---.0506.adsl.tele2.no)
Dato: November 27, 2005 11:59AM

Ett karosseri som er ferdig strippet og pusset,klar for lakk, vil koste ca 10000,- for lakkering utvendig og innvendig. Dette er kunn lakk og lakkering.
For grunn arbeid kommer det nok på mere, avgjørende hvor mye jobb det er, rust osv...
Vi er behjelpelige med dette og har også en meget god lakkerer vi samarbeider med.
Rustsveising gjøres også.
Gode priser.

Espen.

volla-karosseri@hotmail.com

Re: Lakkering
Lagt inn av: Anonymous User (---.bb.online.no)
Dato: November 27, 2005 06:57PM

Hei Lakkeringen på min bil kom på 25000 +mva.da leverte jeg en strippet bil som det var minimalt med grunnarbeid på alt ble lakket utenom bagasjerom Takk til Hallingdal Billakkering på Gol
Hilsen BengtDitt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.