Hjemmelagde Innerskjermer
Lagt inn av: Eldar Novak (---.bb.online.no)
Dato: November 21, 2011 12:37AM

Jeg vet det finnes ett finskt alternativ Lokari http://www.volvotips.com/wp-content/uploads/Lokari_splash_screen_wing_protection_rust.jpg i både aluninium eller plast. Til forskjermene og baksjermene på amazonen. Men det finnes også ett annet alternativ: hjemelaget!
Man tar det man har. poenget er å hindre salt og annen dritt å slynge rundt i skjermene. Jeg brukte Grunnmursplast fra icopal.man trenger nesten 1,5m.
Jeg delte plasten så på langs slik at den ble 0,5m. bred. Så tok jeg noe 3mm.fladtjern ca.30mm.bred.(3X30) lagde så bøyler inne i skjermen,
det første i bakre feste til støtfanger, det andre i hullene til bremsekraftforsterker, det tredje i toppen av torpedoveggen,
der måtte jeg bor hull og det siste festet er skvettlappfestet. på begge langsidene klippet jeg inn hakk, ca. 3 knast eller 6cm. ett hakk for hver 6. knast.
Hakkene er for å kunne krumme den stive plasten litt.så var det bare å skru fast plast i de 4 bøylene, jeg brukte litt store skiver for å få bedre feste i plasten.
La plasten gå så langt ned i forkant og bakkant som mulig.http://www.steamantirust.no/lokariskjerm.jpg Jeg har sjekket om den tåler noe høy hastighet, amazonen går ikke særlig fortere enn 80kmt. og plasten sitter.
Men det blir spennende å se om de hjemmelagde innerskejrmer tåler is, snø og mange minusgreder. http://www.123hjemmeside.no/u/i48004723._szw1280h1280_.jpg.jfifSe fler mekketipsOppdatert 1 gang(er). Siste gang oppdatert 11/21/2011 12:43AM av Eldar Novak.

Re: Hjemmelagde Innerskjermer
Lagt inn av: ODIN (---.bb.online.no)
Dato: November 26, 2011 02:34PM

Flott tipssmileys with beer

This forum powered by Phorum.