Øvrig Amazon :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazon som ikke passer inn i de andre fora. 
brosjyrer
Lagt inn av: amazon-fan (---.bb.online.no)
Dato: February 12, 2004 09:58PM

Har Volvo årlig utgitt salgsbrosjyrer til Amazon?

Re: brosjyrer
Lagt inn av: Arnt Willy Aardal (212.20.204.---)
Dato: February 24, 2004 11:26AM

Ja, Volvo utga salgbrosjyrer til hver årsmodell av Amazon. Brosjyrene er forskjellige fra år til år og varierer både bilder, tekst og vinkling. Størrelsen varierer fra store 16 siders brosjyrer i A4-størrelse til mindre enklere foldere. Enkelte utgaver som 123GT og Favoritt har fått sine egne brosjyrer.
Noen av disse brosjyrene har overlevd og er i handelen. Pris varierer med tilstand og koster 3 - 500 kroner stykket. Sjeldne utgaver oppnår høyere pris.
Det er noen "haier" i bransjen som kopierer gamle brosjyrer og selger disse for en pris som ligger tett opptil den originale varen. Fortjenesten blir stor når det koster noen ti'ere å kopiere brosjyren og den selges for det ti-doble. Kopien er relativt lette å avsløre (kopien er gjerne mer grovkornet og har en hvit ramme rundt arkene) og om du finner en slik så styr unna, eller senk prisen til en 50-lapp.

Re: brosjyrer
Lagt inn av: amazon-fan (---.bb.online.no)
Dato: February 24, 2004 03:38PM


hvor får du kjøpt disse kopiene?

Re: brosjyrer
Lagt inn av: Arnt Willy Aardal (212.20.204.---)
Dato: February 25, 2004 10:39AM

Det er primært på store delemarkeder som f.eks. på Ekeberg at du kan få tak i disse brosjyrene (evt. kopiene). Alternativt kan du annonsere etter dem, eller søke å komme i kontakt med miljøet som handler med brosjyrer.
Paradoksalt nok er originalene lettere å finne enn kopiene, men det har nok å gjøre med at kopiene ikke er særlig ettertraktet i miljøet (ekte vare er best!).Ditt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.