Øvrig Amazon :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazon som ikke passer inn i de andre fora. 
Ratt
Lagt inn av: Thomas H (---.bb.online.no)
Dato: March 05, 2006 11:01PM

Hei,
har nå skrudd Amazonen helt i molekyler for restaurering. Dvs, alt bortsett fra rattstammen, og røret til stammen. Røret er festet med en krage, til dash-panelet. Fra kragen stikker det tydeligvis en knast ned gjennom røret, som hindrer at man kan dra ut rattstammen.Skruene/boltene som går igjennom dash'en, og opp i muttere som er sveiset til kragen er helt runde, med slett overflate. Sikkert en sikkerhets-grei. Hvordan løsner man disse? Samme type skruer fester også tenningsenheten til rattrøret. Er man nødt til å lage spor i skruene, for å få skrudd dem ut? Det er en 1970 modell, med rattlås.


Re: Ratt
Lagt inn av: kim (---.bb.online.no)
Dato: March 07, 2006 08:42PM

Heisann..

Disse skruene kalles for "knekkbolter"
Dette for at ikke enhvermann skal kunne skru på dette. At man får dratt disse til skikkelig når hodet knekker av. Og av sikkerhetsårsaker.
Det du kan gjøre er å lage spor i dem som du skriver, eller du kan slå dem løs med meisel. Disse skruene sitter stort sett med litt gjengelåsing, så de sitter litt.

Kim...

Re: Ratt
Lagt inn av: Thomas H (---.bb.online.no)
Dato: March 15, 2006 10:58PM

Hei,
takker for svar! Nå er bilen rensket også for dashbord og rattstamme. Boret hull i midten, og brukte skrueuttrekker til å skru dem ut. Nye knekkbolter er bestilt... heh



Ditt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.