Øvrig Amazon :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazon som ikke passer inn i de andre fora. 
verdivurdering
Lagt inn av: amazon (---.bb.online.no)
Dato: January 04, 2010 05:44PM

Hei
Har en 66 mod amazon stående i deler, mye karosseriarbeid er utført, alt av bæring, gulv og hjuloppheng er renovert og mye nye deler er montert i forbindelse med dette etter som jeg har blitt fortalt da dette var ett prosjekt min far begynte på men ikke rakk å fullføre. Mye deler medfølger, 2 motorer, o.l. Noen som vet ca verdi på slik bil, da jeg må ha den bort pga lånt garasje?

Re: verdivurdering
Lagt inn av: larseki (---.11.erx-lhm.eidsiva.net)
Dato: January 04, 2010 11:27PM

Hva med å selge den litt billig og heller sikre deg en seriøs kjøper som tar vare på bilen? Jeg mener du bør holde deg under 15 000, men ikke selg til hvem som helst.

Re: verdivurdering
Lagt inn av: amazon (---.bb.online.no)
Dato: January 07, 2010 09:49PM

Takk for opplysningen. Ønsker jo å selge bilen til en seriøs kjøper, som er intresert i å fullføre den jobben som min far begynte på. Intreserte kan jo sende meg en mail på adresse terjeyit@hotmail.com. Har bilder og bilen står i vest agder.Ditt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.