Øvrig Amazon :  Phorum 5 The fastest message board... ever.
Innlegg om Amazon som ikke passer inn i de andre fora. 
Riktig pris..
Lagt inn av: bimb (---.80-202-93.nextgentel.com)
Dato: September 03, 2004 05:13PM

Jeg skal snart selge min (mellomblå!) Amazon 1970. Jeg er bare litt usikker på hvor mye jeg skal ta for den! Bilen er restaurert for tre år siden, deler for 27000 kroner er byttet. Den er hel og pen og med et visstnok sjeldent forgasserlokk, og med hengerfeste og nye setetrekk (i stoff), og svært lite rust. Vinterdekk og sommerdekk. Turteller, klokke og batterimåler er montert. Gammel radio og høyttalere også. Har nettopp hatt den på EU-kontroll og det eneste jeg måtte gjøre for å få den godkjent var å justere av nærlysene og justere forgasseren (det var for mye CO i eksosen). Håper noen kan hjelpe meg..

Re: Riktig pris..
Lagt inn av: THolandsli (---.dialup.online.no)
Dato: September 05, 2004 05:01PM

Vanskelig spørsmål, men d som avgjør mest er hvor mye rust det er på bilen og hvor bra arbeid som er gjort ved restaurering...Ditt navn: 
Din e-postadresse: 
Emne: 
Spam prevention:
Please, enter the code that you see below in the input field. This is for blocking bots that try to post this form automatically. If the code is hard to read, then just try to guess it right. If you enter the wrong code, a new image is created and you get another chance to enter it right.
This forum powered by Phorum.